Uncategorized

Covid – 19 Protocol

By May 11, 2020 No Comments

De afgelopen weken zijn de lessen online gegeven, over het algemeen ging dat naar mijn mening best soepel. Gitaarles in levende lijve is natuurlijk leuker en praktischer.

Vanaf deze week zullen de lessen weer gegeven worden in mijn gitaarstudio, wanneer je de voorkeur hebt voor een online les door wat voor reden dan ook, kan natuurlijk ook!

 

Covid 19 protocol

1

Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging of koorts. Blijf ook thuis wanneer een gezinslid koorts heeft en/of moeilijk ademt. Uiteraard geldt dit ook voor mij.
2

Er is maximaal 1 leerling samen met mij in de studio, waardoor het afstand houden van 1,5 meter goed te waarborgen is. (De stoelen staan op afstand en blijven staan)
3

De toegang tot de achtertuin kan bereikt worden zonder iets te hoeven aanraken, de deuren van het tuinhuisje aan de straat zullen open staan tijdens lestijden. Zorg dat je niet te vroeg aanwezig bent en wacht buiten de studio in de tuin, dan zal ik de deur voor je openen.
4

Na binnenkomst worden de handen gewassen, daarvoor is gelegenheid in de studio met water en zeep, er zullen schone handdoekjes klaar liggen. Bij vertrek kun je nogmaals je handen wassen als je dat wilt.
5

We raken elkaars spullen niet of zo weinig mogelijk aan, je stemt je eigen gitaar en ik ook 🙂

Als we deze regels aanhouden kunnen we veilig spelen en lekker muziek maken!

Leave a Reply